Paruošiamas per: 2 val. 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Daniškas virtų raudonųjų kopūstų receptas.
Kopūstą rūpestingai nuplauti, nulupti, nuvarvinti, supjaustyti plonomis juostelėmis.
Į keptuvą sudėti sviestą ir cukrų; cukrus turi ištirpti, bet neparuduoti. Tada sudėti kopūstą ir viską gerai išmaišyti, kol iš kopūsto pradės išsiskirti sultys. Po truputį supilti vandenį ir actą arba serbentų sirupą. Virti ant vidutinės ugnies, prižiūrint, kad kopūstas neapsigaubtų karamelės sluoksniu (maždaug 2 val. 30 min.). Pasūdyti tik tada, kai kopūstas jau bus išviręs.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |