Greitoji paieška

Raudonieji kopūstai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Daniškas virtų raudonųjų kopūstų receptas.

Gaminimas

Kopūstą rūpestingai nuplauti, nulupti, nuvarvinti, supjaustyti plonomis juostelėmis.

Į keptuvą sudėti sviestą ir cukrų; cukrus turi ištirpti, bet neparuduoti. Tada sudėti kopūstą ir viską gerai išmaišyti, kol iš kopūsto pradės išsiskirti sultys. Po truputį supilti vandenį ir actą arba serbentų sirupą. Virti ant vidutinės ugnies, prižiūrint, kad kopūstas neapsigaubtų karamelės sluoksniu (maždaug 2 val. 30 min.). Pasūdyti tik tada, kai kopūstas jau bus išviręs.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?