Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Korėjietiškas raugintų kopūstų receptas.
Baltagūžiai kopūstai supjaustomi juostelėmis, pabarstomi druska ir keletą valandų palaikomi.
Svogūnas ir česnakas smulkiai supjaustomi ir sumaišomi su raudonaisiais pipirais. Paskui viskas sumaišoma su pasūdytais kopūstais, sudedama į molinį puodą, paslegiama ir 2 - 3 dienas laikoma. Jei kopūstai valgomi tą pačią dieną, tai jie parūgštinami trupučiu acto.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Iš pirmo žvilgsnio įdaras panašus į vištieną kinietiškai(o tai yra labai skanu), o kai lnieitiai taip susisukti susidaro toks vaizdas lyg butu meksikietiški tacos, paskutinėje nuotraukoje jie primena japoniškus sushi.. Taip ir noris paragauti!!!
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |