Greitoji paieška

Rauginti kopūstai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Korėjietiškas raugintų kopūstų receptas.

Gaminimas

Baltagūžiai kopūstai supjaustomi juostelėmis, pabarstomi druska ir keletą valandų palaikomi.

Svogūnas ir česnakas smulkiai supjaustomi ir sumaišomi su raudonaisiais pipirais. Paskui viskas sumaišoma su pasūdytais kopūstais, sudedama į molinį puodą, paslegiama ir 2 - 3 dienas laikoma. Jei kopūstai valgomi tą pačią dieną, tai jie parūgštinami trupučiu acto.

Ingredientai

  • Actas:truputis
  • Baltagūžiai kopūstai:1 kg.
  • Česnakas:1-2 skiltelės
  • Druska:3 šaukštai
  • Raudonieji pipirai:truputis
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

efoYFNYhroOXFq
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

Iš pirmo žvilgsnio įdaras panašus į vištieną kinietiškai(o tai yra labai skanu), o kai lnieitiai taip susisukti susidaro toks vaizdas lyg butu meksikietiški tacos, paskutinėje nuotraukoje jie primena japoniškus sushi.. Taip ir noris paragauti!!!

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?