Paruošiamas per: 3 val. 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Norvegiškas troškintų rūgščių kopūstų receptas.
Kopūstą nuvalyti, nuplauti, išpjauti gyslas, supjaustyti. Puode ištirpinti sviestą ir sudėti kopūstų sluoksnius, apibarstytus miltais. Kiekvieną kopūstų sluoksnį pabarstyti smulkia druska ir kmynais. Užpilti mėsos sultiniu (tinka ir vanduo) ir virti uždengus 3 val.
Puodą retsykiais pakratyti, kad kopūstai susimaišytų. Likus 10 min. iki virimo pabaigos suberti cukrų ir supilti actą.
Kopūstus tiekti su dešrelėmis, kiauliena arba lašiniais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |