Greitoji paieška

Rūgštūs kopūstai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Norvegiškas troškintų rūgščių kopūstų receptas.

Gaminimas

Kopūstą nuvalyti, nuplauti, išpjauti gyslas, supjaustyti. Puode ištirpinti sviestą ir sudėti kopūstų sluoksnius, apibarstytus miltais. Kiekvieną kopūstų sluoksnį pabarstyti smulkia druska ir kmynais. Užpilti mėsos sultiniu (tinka ir vanduo) ir virti uždengus 3 val.

Puodą retsykiais pakratyti, kad kopūstai susimaišytų. Likus 10 min. iki virimo pabaigos suberti cukrų ir supilti actą.

Kopūstus tiekti su dešrelėmis, kiauliena arba lašiniais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?