Greitoji paieška

Rūgštynių sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami su trupučiu sviesto. Tada suberiami miltai ir dar truputį pakepinama. Užpilama karštu sultiniu arba vandeniu, kai užverda, sudedami supjaustyti rūgštynių lapai ir verdama 10 - 15 min. Užbalinama pienu, pakaitinama iki užvirimo.

Prieš valgant sudedamas likęs sviestas, ištrintas su kiaušinio tryniu, apibarstoma pipirais, svogūnų laiškais, sudedamas stambiai sukapoti kietai virti kiaušiniai.

Patiekiama su virtomis bulvėmis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?