Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami su trupučiu sviesto. Tada suberiami miltai ir dar truputį pakepinama. Užpilama karštu sultiniu arba vandeniu, kai užverda, sudedami supjaustyti rūgštynių lapai ir verdama 10 - 15 min. Užbalinama pienu, pakaitinama iki užvirimo.
Prieš valgant sudedamas likęs sviestas, ištrintas su kiaušinio tryniu, apibarstoma pipirais, svogūnų laiškais, sudedamas stambiai sukapoti kietai virti kiaušiniai.
Patiekiama su virtomis bulvėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |