Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Išvirti birią ryžių košę (2 stiklinėms kruopų reikia 4-5 stiklinių vandens). Svogūnus smulkiai sukapoti, baklažanus ir paprikas, išėmus sėklas, supjaustyti kubeliais, cukinijas ir pievagrybius - griežinėliais, česnakus sugrūsti. Didelėje keptuvėje įkaitinti aliejų ir jame 1 min. kepinti svogūnus ir paprikų kubelius. Sudėti baklažanus, cukinijas, pievagrybius, česnakus, išmaišyti, uždengti keptuvę ir ant vidutinės ugnies troškinti 15-20 min., retkarčiais pamaišant. Išvirusį daržovių troškinį pagal skonį pagardinti prieskoniais ir sukrėsti ant karštų ryžių.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |