Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Puikus lengvai paruošiamas užkandis prie mėsos.
Morkas nuskuskite, stambesnes supjaustykite įstrižai storais griežinėliais arba išilgai pailgais gabalėliais, smulkesnių nepjaustykite.
Riebalus ištirpinkite puode, įberkite 1 šaukštą cukraus, sudėkite morkas ir kepinkite, kol pasidarys rusvos. Tada įpilkite vieną stiklinę vandens, pasūdykite, uždenkite ir ant mažos ugnies ištroškinkite. Ištroškintas morkas palikite atidengtame puode, kad apdžiūtų, apibarstykite likusiu cukrumi ir maišant kaitinkite, kol morkos ims blizgėti.
Patiekite prie keptos mėsos.
Skanaus.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |