Greitoji paieška

Saldžios morkos

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Puikus lengvai paruošiamas užkandis prie mėsos.

Gaminimas

Morkas nuskuskite, stambesnes supjaustykite įstrižai storais griežinėliais arba išilgai pailgais gabalėliais, smulkesnių nepjaustykite.

Riebalus ištirpinkite puode, įberkite 1 šaukštą cukraus, sudėkite morkas ir kepinkite, kol pasidarys rusvos. Tada įpilkite vieną stiklinę vandens, pasūdykite, uždenkite ir ant mažos ugnies ištroškinkite. Ištroškintas morkas palikite atidengtame puode, kad apdžiūtų, apibarstykite likusiu cukrumi ir maišant kaitinkite, kol morkos ims blizgėti.

Patiekite prie keptos mėsos.

Skanaus.

Ingredientai

  • Cukrus:2 šaukštai
  • Morkos:1 kg
  • Riebalai:3 šaukštai
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?