Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Pomidorus bei svogūną nulupame ir supjaustome griežinėliais. Į puodą įpilame 1 stiklinę vandens, sudedame pomidorų ir svogūno griežinėlius, sviestą, cukraus, druskos ir uždengę dangčiu patroškiname apie 15 min. Tuomet pertriname per tinklelį. Užverdame likusį vandenį, sudedame pertrintą masę ir suberiame manų kruopas. Verdame, kol išbrinksta manų kruopos. Baigiant virti suberiame prieskonius. Sriubą atvėsiname. Patiekdami papuošiame iš agurkų griežinėlių išpjautomis gėlytėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |