Greitoji paieška

Šparaginės pupelės

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Smulkiai sukapokite imbierą ir čilio pipiriuką, suberkite į apelsinų sultis ir virkite 15 minučių. Šaukštą krakmolo sumaišykite su 5 šaukštais šalto vandens ir supilkite į padažą. Nulupkite ir paruoškite šparagus. Virkite apie 7 minutes pasūdytame vandenyje, įbėrę žiupsnelį cukraus. Nukoškite kiaurasamčiu, šparagus pavoliokite tešloje ir virkite gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai pageltonuos. Žuvį įtrinkite citrinos žievele, pabarstykite pipirais ir patiekite supjaustytą žalią arba pakepintą aliejuje su šparagais ir padažu.

Ingredientai

  • Aliejus:1,5 l (virimui)
  • Apelsinų sultys:0,5 l (padažui)
  • Baltos šparaginės pupelės:500 g.
  • Čili pipirai:1 vnt. (padažui)
  • Citrinų žievelės:1 citrinos
  • Cukrus:pagal skonį
  • Druska:1/2 šaukštelio
  • Imbierai:pagal skonį (padažui)
  • Kepimo milteliai:1,5 šaukštelio
  • Kiaušinių baltymai:2 kiaušinių
  • Krakmolas:1 stiklinė
  • Paprikos:0,5 šaukštelio
  • Pipirai:1/2 šaukštelio
  • Tunas:400 g. (tinka ir menkė)
  • žalios šparaginės pupelės:500 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?