Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Špinatų ir grybų apkepas puikiai tinka su virtomis bulvėmis.
Špinatus supjaustyti ir apipilti karštu vandeniu. Po 3 - 5 min. vandenį nusunkti, špinatus sudėti į negilų puodą, įdėti šaukštą sviesto ir sumaišyti su atskirai pakepintais virtais grybais. Viską sumaišyti, suberti džiūvėsius (1šaukštą), įdėti 1,5 šaukšto sviesto, pasūdyti.
Masės paviršių išlyginti, apibarstyti džiūvėsiais, apšlakstyti sviestu, palaikyti kelias minutes karštoje orkaitėje, kol parus paviršius ir apipilti grietine.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |