Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Špinatus patroškinti be vandens ir, nuspaudus sultis bei smulkiai juos supjausčius, įmušti kiaušinius, įberti šaukštą džiūvėsių, sudėti sviestą, pasūdyti. Viską gerai išmaišyti, suformuoti apvalius maltinukus, juos pavolioti džiūvėsiuose, pamirkyti išplaktame su druska kiaušinyje ir kepti gerai įkaitintuose riebaluose.
Prieš patiekiant, apipilti majonezu arba kitais padažais ( grietinės, pieno ir pan.).
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |