Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Špinatus 5 min. pakaitinti (bet nevirti) pasūdytame vandenyje. Po to juos išgriebti ir, nuvarvinus vandenį, sukapoti.
3 riekes batono užpilti pienu ir po 5 min. sudėti špinatus. Taip pat sudėti trynius, išplaktus baltymus, gerai išmaišyti. Likusį batoną supjaustyti kvadratėliais, pakepinti su sviestu, sumaišyti su špinatais, įberti pipirų, sukapotą česnaką, pasūdyti, gerai išmaišyti.
Špinatų masę supilti į riebalais išteptą ir džiūvėsiais išbarstytą indą, jį uždengti, įstatyti į didesnį indą su vandeniu ir virti 45 - 50 min.
Pudingą valgyti su ssviestu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |