Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Taip paruoštas morkas galima patiekti prie įvairių mėsos patiekalų arba kaip atskirą patiekalą.
Nuskustos morkos supjaustomos kubeliais, užpilama šiek tiek vandens arba sultinio, pridedama sviesto ir šutinama, kol suminkštėja.
Miltai pakepinami su sviestu, sudedami į morkas, įberiama druskos, cukraus ir užvirinama.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
vakar pagaminau,labai skanu ir paprasta,likuti kita diena galima sunaudoti ir salta,-kaip garnyra prie mesos
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |