Paruošiamas per: 25 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Į indą suberkite miltus, kalendrą, druską, ciberžolę, čili prieskonius ir trintą česnaką. Išmaišykite.
Miltų viduryje padarykite duobutę ir į ją pilkite vandenį. Labai gerai išmaišykite (iki vientisos masės).
Žiedinius kopūstus išskirstykite žiedynais, svogūnus - supjaustykite griežinėliais. Paruoštas daržoves mirkykite tešloje ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus abi pusės (4-5 min.).
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |