Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Geltekles nulupti, sudėti į parūgštintą vandenį ir jame palaikyti 5 min. Po to jas supjaustyti į gabaliukus ir išvirti nedideliame pasūdyto vandens kiekyje. Išvirus išgriebti, pertrinti pro sietą ir sudėti atgal į vandenį, kuriame virė.
Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti gelteklių nuoviru, trynius išplakti, po to truputį pilant karštą pieną, ir viską supilti į sriubą. Pasūdyti, įberti sukapotų petražolių lapelių.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |