Trinta gelteklių sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Geltekles nulupti, sudėti į parūgštintą vandenį ir jame palaikyti 5 min. Po to jas supjaustyti į gabaliukus ir išvirti nedideliame pasūdyto vandens kiekyje. Išvirus išgriebti, pertrinti pro sietą ir sudėti atgal į vandenį, kuriame virė.

Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti gelteklių nuoviru, trynius išplakti, po to truputį pilant karštą pieną, ir viską supilti į sriubą. Pasūdyti, įberti sukapotų petražolių lapelių.

Ingredientai

  • Citrinos rūgštis:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Gelteklės:500 g.
  • Miltai:3 šaukštai
  • Petražolės:pagal skonį
  • Pienas:1 stiklinė
  • Sviestas:1 šaukštas
  • tryniai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?