Greitoji paieška

Trinta gelteklių sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Geltekles nulupti, sudėti į parūgštintą vandenį ir jame palaikyti 5 min. Po to jas supjaustyti į gabaliukus ir išvirti nedideliame pasūdyto vandens kiekyje. Išvirus išgriebti, pertrinti pro sietą ir sudėti atgal į vandenį, kuriame virė.

Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti gelteklių nuoviru, trynius išplakti, po to truputį pilant karštą pieną, ir viską supilti į sriubą. Pasūdyti, įberti sukapotų petražolių lapelių.

Ingredientai

  • Citrinos rūgštis:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Gelteklės:500 g.
  • Miltai:3 šaukštai
  • Petražolės:pagal skonį
  • Pienas:1 stiklinė
  • Sviestas:1 šaukštas
  • tryniai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?