Greitoji paieška

Troškinti burokėliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Virtus burokėlius ir nuluptus rūgščius obuolius stambiai sutarkuoti. Svieste pakepinti miltus, atskiesti karštu vandeniu ir maišant dar užvirinti. Šiuo padažu užpilti paruoštus burokėlius ir obuolius, įdėti druskos, cukraus. Iš lėto troškinti, visą laiką maišant, kol obuoliai suminkštės.

Patiekiant, užbarstyti žalumynų.

Ingredientai

  • Burokėliai:300 g.
  • Cukrus:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Gvazdikėliai:pagal skonį
  • Miltai:1 šaukštelis
  • Obuoliai:100 g.
  • Sviestas:50 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?