Greitoji paieška

Troškinti kopūstai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Troškinti galima šviežius ir raugintus kopūstus, tačiau rauginti yra daug skanesni.

Gaminimas

Svogūnus smulkiai supjaustyti ir pakepti svieste, paskui sudėti nuspaustus raugintus kopūstus (jei labai rūgštūs, perplauti vandeniu), užpilti vandens ir troškinti, kol suminkštės. Troškinant, jei nugaruoja, reikia vis pripilti vandens ir dažnai pamaišyti, kad kopūstai nepridegtų. Kai pipirai suminkštėja, įdėti pipirus, druskos ir atskirai išvirtų bei smulkiais ruoželiais pjaustytų grybų, viską išmaišyti.

Taip paruošti kopūstai duodami prie kiaulienos mėsos, antienos žąsienos.

Ingredientai

Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?