Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Troškinti galima šviežius ir raugintus kopūstus, tačiau rauginti yra daug skanesni.
Svogūnus smulkiai supjaustyti ir pakepti svieste, paskui sudėti nuspaustus raugintus kopūstus (jei labai rūgštūs, perplauti vandeniu), užpilti vandens ir troškinti, kol suminkštės. Troškinant, jei nugaruoja, reikia vis pripilti vandens ir dažnai pamaišyti, kad kopūstai nepridegtų. Kai pipirai suminkštėja, įdėti pipirus, druskos ir atskirai išvirtų bei smulkiais ruoželiais pjaustytų grybų, viską išmaišyti.
Taip paruošti kopūstai duodami prie kiaulienos mėsos, antienos žąsienos.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |