Greitoji paieška

Troškinti Pekino kopūstai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kopūstus stambiai supjaustyti ir patroškinti su 1,5 - 2 šaukštais sviesto. Po to įpilti 0,5 stiklinės verdančio vandens ir dar troškinti.

Šaukštą sviesto ištrinti su miltais, sudėti į kopūstus ir užvirinti, pasūdyti.

Kietai virtų kiaušinių trynius ir baltymus sukapoti atskirai.

Į lėkštę sudėti kopūstų lapus, į jų vidurį suberti kapotus trynius, apie šiuos ratu - baltymus ir viską apibarstyti krapais..

Patiekti su virtomis arba keptomis bulvėmis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Angė
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

Ačiū! Greit paruošiama ir skanu. Sėkmės kuriant paprastus, bet skanius valgių rceptus!

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?