Greitoji paieška

Troškinti Pekino kopūstai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kopūstus stambiai supjaustyti ir patroškinti su 1,5 - 2 šaukštais sviesto. Po to įpilti 0,5 stiklinės verdančio vandens ir dar troškinti.

Šaukštą sviesto ištrinti su miltais, sudėti į kopūstus ir užvirinti, pasūdyti.

Kietai virtų kiaušinių trynius ir baltymus sukapoti atskirai.

Į lėkštę sudėti kopūstų lapus, į jų vidurį suberti kapotus trynius, apie šiuos ratu - baltymus ir viską apibarstyti krapais..

Patiekti su virtomis arba keptomis bulvėmis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Angė
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

Ačiū! Greit paruošiama ir skanu. Sėkmės kuriant paprastus, bet skanius valgių rceptus!

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?