Greitoji paieška

Troškinti raudonieji kopūstai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Troškinti kopūstai yra geras priedas prie mėsos, žuvies patiekalų.

Gaminimas

Kopūsto gūžę supjaustyti nelabai siauromis juostelėmis, petražolės šaknį ir salierą - stambiai sutarkuoti. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti riebaluose. Viską sudėti į verdantį sultinį ir troškinti. Baigiant kopūstus troškinti, paskaninti cukrumi, citrinos sultimis, gvazdikėliais ir pasūdyti.

Ingredientai

  • Citrinos sultys:pagal skonį
  • Cukrus:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Gvazdikėliai:2 vnt.
  • Kopūstai:500 g.
  • petražolės šaknis:1 vnt.
  • Riebalai:1 šaukštas
  • Salieras:1 vnt.
  • Sultinys:1 stiklinė
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?