Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Troškinti kopūstai yra geras priedas prie mėsos, žuvies patiekalų.
Kopūsto gūžę supjaustyti nelabai siauromis juostelėmis, petražolės šaknį ir salierą - stambiai sutarkuoti. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti riebaluose. Viską sudėti į verdantį sultinį ir troškinti. Baigiant kopūstus troškinti, paskaninti cukrumi, citrinos sultimis, gvazdikėliais ir pasūdyti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |