Greitoji paieška

Troškinti raudonieji kopūstai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Troškinti kopūstai yra geras priedas prie mėsos, žuvies patiekalų.

Gaminimas

Kopūsto gūžę supjaustyti nelabai siauromis juostelėmis, petražolės šaknį ir salierą - stambiai sutarkuoti. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti riebaluose. Viską sudėti į verdantį sultinį ir troškinti. Baigiant kopūstus troškinti, paskaninti cukrumi, citrinos sultimis, gvazdikėliais ir pasūdyti.

Ingredientai

  • Citrinos sultys:pagal skonį
  • Cukrus:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Gvazdikėliai:2 vnt.
  • Kopūstai:500 g.
  • petražolės šaknis:1 vnt.
  • Riebalai:1 šaukštas
  • Salieras:1 vnt.
  • Sultinys:1 stiklinė
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?