Greitoji paieška

Troškinti rauginti kopūstai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 2)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

1 porcija.

Gaminimas

Šiaudeliais supjaustytas morkas ir svogūnus apkepinkite riebaluose arba kartu su lašinukais, sudėkite raugintus kopūstus, viską kartu gerai apkepkite, po to įpilkite maždaug 30 g. sultinio arba vandens ir patroškinkite.

Baigdamos troškinti, sudėkite pakepintus miltus, gerai išmaišykite ir dar truputį patroškinkite.

Ingredientai

  • Lašinukai:10 g.
  • Miltai:truputis
  • Morka:1 vnt.
  • Rauginti kopūstai:100 g.
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Marija
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

Siam receptui labiau tinka rukyti lasinukai.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?