Greitoji paieška

Troškinti svogūnai su garstyčiomis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Taip paruošti svogūnai tinka prie silkės ir žuvies.

Gaminimas

Į keptuvę įpilti 2 šaukštus aliejaus, sudėti šiaudeliais supjaustytus svogūnus ir pridengus, vis maišant, troškinti, kol jie suminkštės, bet neapkeps. Įberti truputį cukraus.

Baigiant troškinti, svogūnus pasūdyti ir parūgštinti. Ataušintus svogūnus užpilti likusiu aliejumi, sumaišytu su garstyčiomis, ir, sudėjus į salotinę, užbarstyti žalumynų. Taip pat galima užpilti grietine arba majonezu.

Ingredientai

  • Aliejus:4 vnt.
  • Citrinos sultys:pagal skonį
  • Cukrus:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Garstyčios:0,5 šaukštelio
  • Petražolės lapeliai:pagal skonį
  • Svogūnai:5 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?