Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Taip paruošti svogūnai tinka prie silkės ir žuvies.
Į keptuvę įpilti 2 šaukštus aliejaus, sudėti šiaudeliais supjaustytus svogūnus ir pridengus, vis maišant, troškinti, kol jie suminkštės, bet neapkeps. Įberti truputį cukraus.
Baigiant troškinti, svogūnus pasūdyti ir parūgštinti. Ataušintus svogūnus užpilti likusiu aliejumi, sumaišytu su garstyčiomis, ir, sudėjus į salotinę, užbarstyti žalumynų. Taip pat galima užpilti grietine arba majonezu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |