Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Šis nereiklus ir paprastas patiekalas padės jums sumažinti žiedinių kopūstų rudens derlių :). Skanaus!
Paruoštų žiedinių kopūstų galvos arba maži žiedynėliai dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir verdami ant didelės ugnies, kol suminkštėja.Išvirę žiediniai kopūstai nukeliami nuo ugnies ir laikomi iki patiekiant tose pačiose nuoviruose.
Prieš valgant skylėtu samčiu išimti iš vandens kopūstai dedami į lėkšte, papuošiami petražolių žalumynais; atskirai patiekiamas džiūvėsių arba olandiškas padažas.
Mažais žiedynėliais išskirstyti kopūstai patiekiami ir priedui. Padažas užpilamas patiekiant.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |