Virti žiediniai kopūstai padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Šis nereiklus ir paprastas patiekalas padės jums sumažinti žiedinių kopūstų rudens derlių :). Skanaus!

Gaminimas

Paruoštų žiedinių kopūstų galvos arba maži žiedynėliai dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir verdami ant didelės ugnies, kol suminkštėja.Išvirę žiediniai kopūstai nukeliami nuo ugnies ir laikomi iki patiekiant tose pačiose nuoviruose.

Prieš valgant skylėtu samčiu išimti iš vandens kopūstai dedami į lėkšte, papuošiami petražolių žalumynais; atskirai patiekiamas džiūvėsių arba olandiškas padažas.

Mažais žiedynėliais išskirstyti kopūstai patiekiami ir priedui. Padažas užpilamas patiekiant.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • padažas:50 g.
  • Žalumynai:(papuošimui)
  • Žiediniai kopūstai:250 g.
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?