Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Tinka prie vištienos, veršienos ir kitų mėsų. Galima valgyti ir vienus.
Morkas nuplauti, supjaustyti nedideliais gabalėliais, užpilti vandeniu, kad apsemtų, pridėti sviesto ir uždengus troškinti, kol suminkštės.
Žalius žirnelius išlukštenti, įdėti į verdantį pasūdytą vandenį ir apvirinti. Nusunkus sudėti morkas ir kartu troškinti.
Baigus troškinti, sudėti miltus, druską, cukrų ir grietinę.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |