Greitoji paieška

Braškės raudonajame vyne

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 4 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vyną supilkite į puodą tada sudėkite prieskonius, vanilės cukrų, citrinos griežinėlius ir pakaitinkite, bet neužvirkite. Į praaušusį vyną suberkite nuplautas braškes ir paliekite 3 - 4 valandoms. Patiekite desertiniuose indeliuose.

Ingredientai

  • Braškės:0,5 kg. (nedidelės)
  • Cinamonas:1 šaukštelis
  • Citrinų griežinėliai:3 vnt.
  • Gvazdikėliai:6 vnt.
  • Raudonas vynas:0,5 l
  • Vanilinis cukrus:1 pakelis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?