Greitoji paieška

Braškinis šerbetas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 4 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 1)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Cukrų ir vandenį supilkite į vidutinio dydžio puodą. Maišant kaitinkite ant mažos ugnies, kol cukrus ištirps, tada nukelkite nuo viryklės ir atvėsinkite. Braškių tyrelę sumaišykite su atvėsintu cukraus sirupu. Masę pilkite į metalinį plokščią indą. Šaldiklyje šaldykite 3-4 valandas, kol sustings kraštai. Tada sudėkite į gilų indą ir plakite elektriniu maišiklių, kol susidarys vientisa masė. Supilkite į metalinį dubenį ir šaldykite, kol sustings. Patiekite su braškėmis ir plakta grietinėle.

Ingredientai

  • Braškių tyrė:1 stiklinė
  • Cukrus:250 g.
  • Vanduo:250 ml
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?