Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Pusę pieno masės galima pakeisti vandeniu.
Į puodą įdėti 150 g. sviesto, išlydyti, pakaitinti ant silpnos ugnies, kol pašviesės. Srovele supilti kruopas. Kepinti maišant mediniu šaukštu. Pieną užvirinti, ištirpdyti jame cukrų, supilti ant apkepintų kruopų. Uždengti dangčiu ir virti 20 minučių ant silpnos ugnies.
Gautą masę supilti į dubenį. Jei reikia, kruopas sutrinti šakute, pabarstyti trintu cinamonu. Chalvą į stalą tiekti ataušusią.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |