Greitoji paieška

Chalva

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Pusę pieno masės galima pakeisti vandeniu.

Į puodą įdėti 150 g. sviesto, išlydyti, pakaitinti ant silpnos ugnies, kol pašviesės. Srovele supilti kruopas. Kepinti maišant mediniu šaukštu. Pieną užvirinti, ištirpdyti jame cukrų, supilti ant apkepintų kruopų. Uždengti dangčiu ir virti 20 minučių ant silpnos ugnies.

Gautą masę supilti į dubenį. Jei reikia, kruopas sutrinti šakute, pabarstyti trintu cinamonu. Chalvą į stalą tiekti ataušusią.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

viktorija
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

man labai patinka chalva

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?