Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vandenį pavirkite su citrinos žievelėmis (imkite pačią viršutinę geltonąją dalį) ir cukrumi. Nukėlus nuo ugnies perkoškite, išspauskite citrinos, ataušinkite, įpilkite paruoštą želatiną ir plakite, kol gausis šviesi, puri masė. Masę supilkite į formą ir užšaldykite.
Želatinos paruošimas. Želatiną išmirkykite šaltame vandenyje, išgriebus kiek nuspauskite, įdėkite į puoduką, įstatykite į karštą vandenį ir, kai ištirps, išmaišykite su keliais šaukštais paruoštos sunkos.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |