Greitoji paieška

Anytos keksas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kiaušinius (įtarkuoti citrinos žievelės) išplakti su cukrumi, dėti išlydytą margariną, grietinę, sumaišytą su citrinos rūgštimi. Miltų dėti tiek, kad tešla būtų gana tiršta. Dalį tešlos išmaišyti su kakava. Vitoje kakavos galima dėti paskrudinto keptuvėje cukraus (1/2 stiklinės) bei truputį įpilti karšto virinto vandens. 1/2 stiklinės medaus, tada atvesinti ir įdėti 3 šaukštus miltų.

Ingredientai

  • Citrinų rūgštis:1 šaukštelis (arba actas)
  • Citrinų žievelės:
  • Cukrus:1,5 stiklinės (galima dėti aguonų)
  • Grietinėlė:400 g.
  • Kakava:1 šaukštas
  • Kiaušiniai:5-6 vnt.
  • Miltai:13 šaukštų
  • Soda:1 šaukštelis
  • Sviestas:200 g. (arba margarinas)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?