Greitoji paieška

Apelsinų drebučiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nupjaukite apelsino geltonąją žievę, užpilkite ją verdančiu vandeniu ir pakaitinkite. Po to palaikykite 15 - 20 min. , kad vanduo ištrauktų iš žievelių visą aromatą, nukoškite, į skystį suberkite cukrų, pakaitinkite iki virimo, supilkite virintame šaltame vandenyje išbrinkintą ir ištirpintą želatiną, citrinos rūgštį, išspaustas apelsinų sultis.

Viską išmaišykite ir atšaldykite.

Ingredientai

  • Apelsinai:40 g.
  • Citrinos rūgštis:truputis
  • Cukrus:16 g.
  • Vanduo:60 g.
  • Želatina:3 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?