Greitoji paieška

Apelsinų drebučiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nupjaukite apelsino geltonąją žievę, užpilkite ją verdančiu vandeniu ir pakaitinkite. Po to palaikykite 15 - 20 min. , kad vanduo ištrauktų iš žievelių visą aromatą, nukoškite, į skystį suberkite cukrų, pakaitinkite iki virimo, supilkite virintame šaltame vandenyje išbrinkintą ir ištirpintą želatiną, citrinos rūgštį, išspaustas apelsinų sultis.

Viską išmaišykite ir atšaldykite.

Ingredientai

  • Apelsinai:40 g.
  • Citrinos rūgštis:truputis
  • Cukrus:16 g.
  • Vanduo:60 g.
  • Želatina:3 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?