Greitoji paieška

Apelsinų pudingas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Pudingo milteliai išmaišomi piene ir užvirinama. Suminkštintas sviestas išsukamas su cukrumi ir tryniais, suberiama smulkiai supjaustyta apelsino žievelė.

Abi paruoštos dalys sumaišomos, išpilstoma į vazeles, atšaldoma, išverčiama į lėkštes, apipilama aviečių sirupu (nebūtinai), puošiama plakta grietinėle ir apelsinų skiltelėmis. Apibarstoma tarkuotu šokoladu (nebūtinai).

Ingredientai

  • Apelsinai:120 g.
  • apelsino žievelė:1 šaukštelis
  • Aviečių sirupas:5 šaukštai
  • Cukrus:70 g.
  • Grietinėlė:1/8 l.
  • Kiaušiniai:2 vnt.
  • Pienas:1/2 l.
  • Šokoladas:20 g.
  • Sviestas:40 g.
  • vaniliniai pudingo milteliai:60 g.
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?