Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Apkepti obuoliai tiekiami kaip karštas desertas kartu su sausainiais.
Vienodo dydžio obuoliai nuplaunami, nulupami, išgremžiami sėklalizdžiai. Taip paruošti obuoliai troškinami vandenyje ir vyne, su cukrumi (80 g.) ir citrinos žievele.
Atvėsę obuoliai sudedami į sviestu išteptą keptuvą, į juos pridedama įdaro. Tada jie apipilami likusiu kremu, apibarstomi dalimi migdolų ir kepami.
Įdaras: obuolys supjaustomas ir troškinamas savose sultyse, paskui suberiama 20 g. cukraus, razinos, nuvalyti supjaustyti migdolai (vietoj jų galite dėti datules, kitus riešutus ar moliūgo sėklas) bei supilamas likeris.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |