Greitoji paieška

Apkepti obuoliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Apkepti obuoliai tiekiami kaip karštas desertas kartu su sausainiais.

Gaminimas

Vienodo dydžio obuoliai nuplaunami, nulupami, išgremžiami sėklalizdžiai. Taip paruošti obuoliai troškinami vandenyje ir vyne, su cukrumi (80 g.) ir citrinos žievele.

Atvėsę obuoliai sudedami į sviestu išteptą keptuvą, į juos pridedama įdaro. Tada jie apipilami likusiu kremu, apibarstomi dalimi migdolų ir kepami.

Įdaras: obuolys supjaustomas ir troškinamas savose sultyse, paskui suberiama 20 g. cukraus, razinos, nuvalyti supjaustyti migdolai (vietoj jų galite dėti datules, kitus riešutus ar moliūgo sėklas) bei supilamas likeris.

Ingredientai

  • Baltasis vynas:1/8 l.
  • Citrinos žievelė:truputis
  • Cukrus:100 g.
  • likeris:2 šaukštai
  • Migdolai:40 g.
  • Obuoliai:500 g.
  • Razinos:20 g.
  • Sviestas:20 g.
  • Vanduo:1/8 l.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?