Greitoji paieška

Aviečių ir obuolių drebučiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Aviečių sultys paskaninamos cukrumi ir, įpylus 25 g išbrinkintos ir ištirpintos želatinos, pastatomos šaltai.

Obuolių sultys paruošiamos taip pat. Tik pradėjusios stingti, jos išplakamos iki putėsių ir laikomos šaltai.

Drebučiai sudedami į taures sluoksniais: skaidrių aviečių drebučiai, obuolių sulčių putėsiai ir t.t.

Ingredientai

  • aviečių sultys (skiestos vandeniu):4 stiklinės
  • Cukrus:pagal skonį
  • Obuolių sultys:4 stiklinės
  • Želatina:50 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?