Greitoji paieška

Aviečių ir obuolių drebučiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Aviečių sultys paskaninamos cukrumi ir, įpylus 25 g išbrinkintos ir ištirpintos želatinos, pastatomos šaltai.

Obuolių sultys paruošiamos taip pat. Tik pradėjusios stingti, jos išplakamos iki putėsių ir laikomos šaltai.

Drebučiai sudedami į taures sluoksniais: skaidrių aviečių drebučiai, obuolių sulčių putėsiai ir t.t.

Ingredientai

  • aviečių sultys (skiestos vandeniu):4 stiklinės
  • Cukrus:pagal skonį
  • Obuolių sultys:4 stiklinės
  • Želatina:50 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?