Bandelės su aguonomis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 2)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į dalį pašildyto pieno (50 g.) sudėkite mieles, įberkite arbatinį šaukštelį cukraus ir 20 min. laikykite šiltai, kad parūgtų. Po to įberkite druskos, likusį cukrų, miltus, įmuškite kiaušinius, supilkite pašildytą pieną, suberkite nuplikytas ir nusausintas aguonas bei razinas ir užminkykite tešlą. Baigiant minkyti, supilkite ištirpintą sviestą. 2 - 3 val. laikykite šiltai, kad rūgtų.

Išrūgusią tešlą skirstykite maždaug 60 g. gabalėliais ir iš jų darykite apvalias bandeles. Jas sudėkite į skardą, palaikykite, kad pakiltų, po to patepkite kiaušiniu ir kepkite maždaug 20 min. 220 - 240 laipsnių temperatūroje.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Adrija
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

izbandyk tikrai skanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?