Greitoji paieška

Bandelės su cinamonu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 2)
11 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į dalį pašildyto pieno sudėkite mieles, apie 30 g. cukraus ir 20 - 30 min. šiltoje patalpoje palikite rūgti. Po to į raugą suberkite miltus (570 g.) , likusį cukrų (70 g.), supilkite pieną ir užminkykite tešlą. Baigiant minkyti, supilkite ištirpintą sviestą (100 g.). Po to 2 - 3 val. pastatykite šiltai rūgti.

Paruoštą tešlą iškočiokite 5 mm. storio sluoksniu, paviršių patepkite sviestu, pabarstykite cukrumi, sumaišytu su cinamonu, suvyniokite vyniotinį. Viršų patepkite sviestu ir pabarstykite cukrumi. Po to vyniotinį supjaustykite maždaug 5 cm. pločio ir 3 cm. aukščio bandelėmis, per vidurį įspauskite ir sudėkite į skardą. 20 - 30 min. pastatykite šiltai, kad pakiltų. Kepkite 10 - 15 min. 230 - 240 laipsnių temperatūroje.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

marija
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

patarciau kepti 190 laipsniu apie 25 minutes

jolita
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

geros bandeles;D

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?