Greitoji paieška

Bandelės su cinamonu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 2)
11 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į dalį pašildyto pieno sudėkite mieles, apie 30 g. cukraus ir 20 - 30 min. šiltoje patalpoje palikite rūgti. Po to į raugą suberkite miltus (570 g.) , likusį cukrų (70 g.), supilkite pieną ir užminkykite tešlą. Baigiant minkyti, supilkite ištirpintą sviestą (100 g.). Po to 2 - 3 val. pastatykite šiltai rūgti.

Paruoštą tešlą iškočiokite 5 mm. storio sluoksniu, paviršių patepkite sviestu, pabarstykite cukrumi, sumaišytu su cinamonu, suvyniokite vyniotinį. Viršų patepkite sviestu ir pabarstykite cukrumi. Po to vyniotinį supjaustykite maždaug 5 cm. pločio ir 3 cm. aukščio bandelėmis, per vidurį įspauskite ir sudėkite į skardą. 20 - 30 min. pastatykite šiltai, kad pakiltų. Kepkite 10 - 15 min. 230 - 240 laipsnių temperatūroje.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

marija
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

patarciau kepti 190 laipsniu apie 25 minutes

jolita
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

geros bandeles;D

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?