Greitoji paieška

Desertas su obuoliais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Vokiškas desertas su obuoliais.

Gaminimas

Sudžiūvusią pikliuotų miltų duoną sutarkuoti, suberti 50 g. cukraus. Į puodą įpilti maždaug 2 valgomuosius šaukštus vandens, sudėti nuluptus ir ketvirčiais supjaustytus obuolius, nuplautas vynuoges ir smulkintus migdolus. Duoti palengva sutirštėti.

Sviestą dėti į keptuvą ir pašildyti; sudėti pusę duonos, ant viršaus užpilti obuolių masę, gerai suspausti; uždėti likusią duoną. Kepti ant mažos ugnies, uždengus dangčiu. Kai apatinė dalis bus iškepusi, viršų pabarstyti cukrumi, įdėti į orkaitę 20 - čiai minučių (nuėmus dangtį).

Ingredientai

  • Cukrus:100 g.
  • Duona:200 g.
  • Migdolai:50 g.
  • Obuoliai:750 g.
  • Sviestas:50 g.
  • Vynuogės:50 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?