Greitoji paieška

Desertas su obuoliais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Vokiškas desertas su obuoliais.

Gaminimas

Sudžiūvusią pikliuotų miltų duoną sutarkuoti, suberti 50 g. cukraus. Į puodą įpilti maždaug 2 valgomuosius šaukštus vandens, sudėti nuluptus ir ketvirčiais supjaustytus obuolius, nuplautas vynuoges ir smulkintus migdolus. Duoti palengva sutirštėti.

Sviestą dėti į keptuvą ir pašildyti; sudėti pusę duonos, ant viršaus užpilti obuolių masę, gerai suspausti; uždėti likusią duoną. Kepti ant mažos ugnies, uždengus dangčiu. Kai apatinė dalis bus iškepusi, viršų pabarstyti cukrumi, įdėti į orkaitę 20 - čiai minučių (nuėmus dangtį).

Ingredientai

  • Cukrus:100 g.
  • Duona:200 g.
  • Migdolai:50 g.
  • Obuoliai:750 g.
  • Sviestas:50 g.
  • Vynuogės:50 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?