Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vokiškas desertas su obuoliais.
Sudžiūvusią pikliuotų miltų duoną sutarkuoti, suberti 50 g. cukraus. Į puodą įpilti maždaug 2 valgomuosius šaukštus vandens, sudėti nuluptus ir ketvirčiais supjaustytus obuolius, nuplautas vynuoges ir smulkintus migdolus. Duoti palengva sutirštėti.
Sviestą dėti į keptuvą ir pašildyti; sudėti pusę duonos, ant viršaus užpilti obuolių masę, gerai suspausti; uždėti likusią duoną. Kepti ant mažos ugnies, uždengus dangčiu. Kai apatinė dalis bus iškepusi, viršų pabarstyti cukrumi, įdėti į orkaitę 20 - čiai minučių (nuėmus dangtį).
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |