Greitoji paieška

Karamelė bulgariškai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas:
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 1)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kiaušiniai išplakami su 50 g. cukraus, suberiamas vanilinas, supilamas pienas. Viskas plakama, kol ištirpsta cukrus.

Likęs cukrus keptuvėje pakepinamas, kol virsta rudu skysčiu. Jis po lygiai supilamas į 2 puodelius. Ant viršaus sukrečiama išplakta masė.

Puodeliai sustatomi į garo vonią. Kai masė sustingsta, karamelė atšaldoma.

Patiekiama šalta.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?