Greitoji paieška

Kriaušės padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Tryniai su cukrumi ir vanilinu gerai ištrinami. Į juos supilamas vynas, ir kaitinama (tik neužverdama) ant labai mažos ugnies, kol padažas sutirštės.

Patiekiant kriaušių puselės (iš kompoto) užpilamos atvėsusiu padažu.

Ingredientai

  • Baltasis vynas:2 stiklinės
  • Cukrus:150 g.
  • Kiaušiniai:8 vnt.
  • kriaušės (puselės):20 vnrt.
  • Vanilinis cukrus:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?