Greitoji paieška

Mandarinai karamelėje

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Atskirai paruošiama šviesi (iš 200 g. cukraus) ir tamsi (iš 300 g. cukraus) karamelė. Jei pagaminti cukrus be vandens padeginamas indelyje, po to praskiedžiamas vandeniu.

Nulupti mandarinai trumpai pavirinami šviesioje karamelėje, žiūrima, kad vaisiai būtų vos apsemti. Jie tuoj perkeliami į tirštą tamsią karamelę ir pavirinami apie 10 min.

Ingredientai

  • Cukrus:500 g.
  • Mandarinai:6 vnt.
  • Vanduo:1 stiklinė
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?