Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Morkos smulkiai sutarkuojamos ir patroškinamos vandenyje su sviestu bei cukrumi. Pyrago minkštimas užpilamas šaltu pienu, kad išmirktų. Troškintos morkos, išmirkęs pyragas, žali smulkiai sutarkuoti obuoliai ir kiaušinių tryniai mediniu šaukštu ištrinami iki vientisos masės. Baigiant trinti, sudedami išplakti baltymai.
Masė sukrečiama į sviestu išteptą bei cukrumi pabarstytą formą ir uždengiama dangčiu. Forma įstatoma į puodą su verdančiu vandeniu ir verdama 40 - 45 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |