Greitoji paieška

Morkų ir obuolių pudingas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Morkos smulkiai sutarkuojamos ir patroškinamos vandenyje su sviestu bei cukrumi. Pyrago minkštimas užpilamas šaltu pienu, kad išmirktų. Troškintos morkos, išmirkęs pyragas, žali smulkiai sutarkuoti obuoliai ir kiaušinių tryniai mediniu šaukštu ištrinami iki vientisos masės. Baigiant trinti, sudedami išplakti baltymai.

Masė sukrečiama į sviestu išteptą bei cukrumi pabarstytą formą ir uždengiama dangčiu. Forma įstatoma į puodą su verdančiu vandeniu ir verdama 40 - 45 min.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?