Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Obuoliai nulupami, išimami sėklalizdžiai, o į jų vietą pridedama tirštos uogienės.
Iš miltų, sviesto, cukraus, 2 trynių, grietinėlės ir romo užminkoma tešla ir atšaldoma. Po to ji iškočiojama ir supjaustoma kvadratėliais, ant kurių uždedama po obuolį.
Kvadratėlių kampai suspaudžiami virš obuolio. Patepus tešlą išplaktu kiaušiniu, kepama 30 - 40 min. karštoje orkaitėje.
Iškepę kepiniai apibarstomi miltiniu cukrumi.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |