Paukščių pienas
Gaminimas
Šokoladiniam sluoksniui paruošti reikės: 400 g grietinėlės 5 šaukštai cukraus, 3 šaukštai želatinos 0,5 stiklinės kakavos miltelių truputis konjako Baltajam sluoksniui paruošti reikės: 2 šaukštai cukraus 1,5 šaukšto želatinos 1 pakelis vanilės cukraus, 200 g grietinėlės Papuošimui reikės: 100 g grietinėlės 1 šaukštas cukraus kakavos miltelių Šokoladiniam sluoksniui išplakite pasaldintą grietinėlę. Į ją suberkite kakavą, įpilkite truputį konjako ir nuolat maišydami supilkite ištirpintą želatiną. Masę lygiomis dalimis supilstome į aliejumi pateptas formeles. Baltajam sluoksniui išplakite pasaldintą grietinėlę. Ją paskaninkite vanilės cukrumi ir nuolat maišydami supilkite ištirpintą želatiną. Šią masę supilame ant šokoladinio sluoksnio. 20 min. formeles laikome šaltai. Desertą išimkite iš formelių, papuoškite plakta grietinėle ir kakavos milteliais.
Ingredientai
- Aliejus:(formoms ištepti)
- Cukrus:8 šaukštai
- Grietinėlė:700 g.
- Kakavos milteliai:0,5 stiklinės
- Konjakas:1 šaukštas
- Vanilės cukrus:1 pakelis
- Želatina:4,5 šaukštai

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |