Greitoji paieška

Paukščių pienas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Šokoladiniam sluoksniui paruošti reikės: 400 g grietinėlės 5 šaukštai cukraus, 3 šaukštai želatinos 0,5 stiklinės kakavos miltelių truputis konjako Baltajam sluoksniui paruošti reikės: 2 šaukštai cukraus 1,5 šaukšto želatinos 1 pakelis vanilės cukraus, 200 g grietinėlės Papuošimui reikės: 100 g grietinėlės 1 šaukštas cukraus kakavos miltelių Šokoladiniam sluoksniui išplakite pasaldintą grietinėlę. Į ją suberkite kakavą, įpilkite truputį konjako ir nuolat maišydami supilkite ištirpintą želatiną. Masę lygiomis dalimis supilstome į aliejumi pateptas formeles. Baltajam sluoksniui išplakite pasaldintą grietinėlę. Ją paskaninkite vanilės cukrumi ir nuolat maišydami supilkite ištirpintą želatiną. Šią masę supilame ant šokoladinio sluoksnio. 20 min. formeles laikome šaltai. Desertą išimkite iš formelių, papuoškite plakta grietinėle ir kakavos milteliais.

Ingredientai

  • Aliejus:(formoms ištepti)
  • Cukrus:8 šaukštai
  • Grietinėlė:700 g.
  • Kakavos milteliai:0,5 stiklinės
  • Konjakas:1 šaukštas
  • Vanilės cukrus:1 pakelis
  • Želatina:4,5 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

sima
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

labai skanu

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?