Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Margariną išsukite su cukrumi, dalimis supilkite pieną, įmuškite kiaušinį, suberkite sodą, vaniliną. Kai ištirps cukrus, suberkite miltus ir užminkykite tešlą.
Paruošą tešlą iškočiokite 5 - 6 mm. storio sluoksniu ir dantyta formele išspauskite maždaug 55 - 60 g. meduolius. Patepkite juos kiaušiniu, viršų galite išvingiuoti šakute.
Kepkite 13 - 15 min. 200 - 220 laipsnių temperatūroje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
labai skanūs meduoliai. Smagi tesla, labai lengva pasidaryti, minkyti, skaniai kvepia, kai kepi kvepia visi namai. Ačiū už receptą.
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |