Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Tryniai su puse cukraus ištrinami iki purumo, supilamos išspaustos citrinų sultys, praskiestos virintu vandeniu (1 stiklinė). Įberiama nutarkuotų citrinų žievelių ir įpilama išbrinkinta želatina.
Viskas kaitinama ant mažos ugnies maišant apie 5 min. , kol želatina visai ištirps ir masė sutirštės.
Maišant atvėsinama, bet neatšaldoma, kad nepradėtų stingti želatina.
Atskirai išplakami gerai atšaldyti kiaušinių baltymai su likusiu cukrumi. Į atvėsusį kremą sudedami išplakti baltymai ir greit išmaišoma, kad būtų vientisa masė.
Kremas šaukštu sudedamas į aukštas taures, o viršus papuošiamas spalvotomis uogomis ar vaisiais iš kompoto bei uogienės.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |