Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Pyragėliai su žemuogėmis arba avietėmis pagal rumunų receptą.
Tešla: miltinis cukrus pamažu sumaišomas su tryniu ir tarkuota citrinos žievele. Masė sukama, kol jos tūris padvigubėja. Paskui su miltais bei krakmolu sumaišomi gerai išplakti baltymai, įberiama druskos, pamažu sudedami su cukrumi išsukti tryniai. Iš biskvitinės masės iškočiojami 1 - 2 lakštai, kurie iškepami ant labai mažos ugnies, kad būtų šviesūs ir minkšti.
Iškepę lakštai supjaustomi keturkampiais. Išplakta grietinėlė sumaišoma su žemuogėmis arba avietėmis. Gautu kremu aptepamos biskvitinės riekelės. Ant kiekvienos jų užvožiama po neapteptą riekelę. Pyragėliai aptepami marmeladu arba apibarstomi tarkuotu šokoladu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |