Greitoji paieška

Raudonųjų serbentų drebučiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Uogos sutrinamos, iš jų įspaudžiamos sultys, į kurias supilamas vanduo, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, suberiamas cukrus.

Kaitinama tol, kol visiškai ištirpsta želatina.

Viena skysčio dalis pastatoma šaltai, kad sustingtų. Kita dalis išplakama iki putų.

Į taures šaukštu pakaitomis dedama skaidrių ir išplaktų drebučių.

Ingredientai

  • Cukrus:300 g.
  • Raudonieji serbentai:400 g.
  • Vanduo:1/2 l.
  • Želatina:20 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?