Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Sviestą išsukite su cukrumi (180 g.), dalimis sudėkite kiaušinį, kondensuotą pieną, sumaišytą su vandeniu ir sodą. Viską išmaišykite. Kai masė pasidarys puri, suberkite miltus (250 g.), sumaišytus su kakava, ir užminkykite tešlą.
Paruoštą tešlą suskirstykite gabalėliais. Juos iškočiokite maždaug 45 cm. ilgio lazdelėmis, iš kurių padarykite riestainius. Riestainius prispauskite viena puse į cukrų ir sukapotus riešutus, po to sudėkite į skardą (cukruotu paviršiumi į viršų) ir kepkite, kol gražiai pagels.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |