Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Marokietiška ryžių boba.
Ryžiai išverdami piene kartu su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir 1 šaukštu sviesto. Paskui atšaldomi ir sudedami į taures.
Į persijotą miltinį cukrų ir kakavą įpilama karšto vandens, masė išsukama ir sumaišoma su sviestu (1 - 2 šaukštai) arba ištirpintais kokoso riebalais. Dar šiltu padažu apipilami į taures sukrėsti ryžiai.
Patiekiami šalti, kaip saldus patiekalas.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |