Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Australiškas ryžių pudingas.
Ryžiai suberiami į vandenį ir 10 min. paverdami. Razinos, figos, datulės smulkiai supjaustomos, sumaišomos su maltu imbieru, paskui su ryžiais, įberiama cukraus. Viskas ant labai mažos ugnies patroškinama, įpilama stiklinė pieno.
Pudingas atvėsinamas, pamažu sumaišomas su išplaktais baltymais, sukrečiamas į dubenį, perlietą šaltu vandeniu, ir įkišamas į šaldytuvą.
Pudingas išverčiamas į lėkštę, o ant viršaus uždedama šviežių arba virtų vaisių.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |