Paruošiamas per: 1 val. 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Angliškas ryžių pudingas.
Ryžius gerai išplauti šaltu vandeniu, išvirti piene. Po to kaitinti ant nedidelės ugnies neužvirinant. Baigiama virti, kai pienas susigeria. Sudėti cukrų, sviestą ir muskatą (pagal skonį).
Prieš dedant kiaušinius, ryžius truputį atšaldyti. Ištepti sviestu pudingo formą, supilti ryžius ir kepti vidutinėje temperatūroje 1 - 1,5 val. Pabarstyti cukraus pudra arba cinamonu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |