Sluoksniuotos bandelės

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į dalį pašildyto pieno (50 g.) sudėkite mieles, 1/3 cukraus ir maždaug 15 min. pastatykite šiltai parūgti. Po to suberkite druską, miltus, likusį cukrų, supilkite pieną, įmuškite kiaušinį ir užmaišykite tešlą. Baigiant maišyti, supilkite ištirpintą sviestą (60 g.). Užminkykite tešlą ir 50 min. laikykite šiltai, kad parūgtų. Po to atšaldykite, iškočiokite 1,5 cm. storio sluoksniu, 2/3 padenkite suminkštintu sviestu ir neišteptą trečdalį užlenkite ant išteptosios sviestu pusės. Likusį kraštą, išteptą sviestu, užlenkite ant viršaus; taip išeis 3 - jų tešlos sluoksnių, pateptų sviestu, juosta, kurią vėl sulankstykite tris kartus ir atšaldykite. Tešlą šaldykite ir kočiokite tris kartus.

Galutinai paruoštą tešlą iškočiokite 1 cm. storio sluoksniu, supjaustykite 9 cm. pločio juostomis, vėliau juostas supjaustykite kvadratėliais, kurių kampus viršuje suspauskite. Keletą minučių palaikykite ant stalo siūle į apačią, po to sudėkite į skardą siūlėmis į viršų. 20 - 35 min. leiskite bandelėms pakilti ir kepkite 12 - 15 min. maždaug 230 - 250 laipsnių temperatūroje.

Iškeptas ir atvėsusias bandeles apibarstykite miltiniu cukrumi.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?