Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įpylę daug vandens, išvirkite ryžius. Tada vandenį nupilkite ir 1 - 2 val. palaikykite, kad jie apdžiūtų.
Vaisių sirupą sumaišykite su vandeniu, suberkite cukrų, citrinos rūgštį ir užvirinkite. Po to supilkite virintame šaltame vandenyje išbrinkintą ir ištirpintą želatiną, atvėsinkite iki kambario temperatūros, sudėkite ryžius, lengvai išmaišykite ir atšaldykite.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |